MEDIYOGA

YOGA ONLINE

Varje termin startar ett antal grupper i MediYoga, både för dig som nybörjare, men även för dig som gått ett par pass sedan tidigare.

Begränsat antal platser.

NYHET!

MEDIYOGA

MediYoga- MOSI - Certifierad
MediYoga- MOSI

mediyoga

MediYoga är en yogaform som används terapeutiskt inom hälso- och sjukvården, men även inom företagshälsovård och friskvård. Den är utformad efter ett helhetskoncept som bland annat kombinerar olika rörelseövningar med fokuserad andningsteknik med syfte att skapa balans i kroppen.

Yogan är därför en helhetsträning.

yoga individuellt

YOGA ONLINE

Detta är riktat till dig som önskar en serie egna pass för personlig utveckling, eller tillsammans med en vän. Upplägget är anpassat efter din startnivå och ger möjlighet för dig att utvecklas successivt.

Begränsat antal platser.

yoga för företag!

Vill du som företagare erbjuda dina medarbetare ett antal pass i en lugnare yogaform med fokus på att skapa återhämtning genom enklare rörelseövningar och andningsövningar?
Oberoende om man är på kontoret eller arbetar hemifrån, kan man delta på ett smidigt sätt via vår ONLINE YOGA. Vi erbjuder två olika pass. Inga förkunskaper krävs. Ett kortare med fokus på rörlighet och stretch för nacke/rygg/axlar samt lugna andningsövningar. Detta pass sträcker sig över 35 min och passar perfekt för dig som arbetar mycket framför dator. Det andra passet inkluderar enkla rörelseövningar liggandes eller sittandes, lugn andningsteknik och passet som helhet fokuserar på återhämtning. Det längre passet är 60 min.

Kontakta oss minst 3 veckor före önskad start för hur många tillfällen ni önskar, antal deltagare samt önskemål om tider/dagar. Så återkommer vi så snart som möjligt med offert.