EBY - EMPOWERMENT BY YOU

GRaviditetsträning

ONLINE
Träning under graviditeten ger många fördelar, både för dig och din bebis. Dessutom stärker det dig inför tiden efter förlossningen.

Träning under graviditet. ONLINE


Träning under graviditet. ONLINE

Träningsupplägg anpassat efter dina förutsättningar och önskemål.

Vi går tillsammans igenom hur det ser ut för dig just nu och vilket träningsupplägg du skulle vilja ha hjälp med. Därefter utformas ett personligt program med regelbundna uppföljningar.

Mer information om tjänsten.

Träning under graviditet. ONLINE


EBY WELLNESS

våra tjänster

Våra erbjudanden för dig för träning under graviditeten. Vår utgångspunkt är de generella rekommendationer som finns för träning och kost under graviditet. Du har självklart sedan tidigare redan en etablerad kontakt med din barnmorska och mödravårdsenhet för medicinska frågor och sedvanlig uppföljning enligt gällande rekommendationer.
Seal A line styled icon from Orion Icon Library.
Kostnadsfri

KONSULTATION

  • Vi går tillsammans igenom hur det ser ut för dig just nu och vilket träningsupplägg du skulle vilja ha hjälp med

boka tid 
Prize A line styled icon from Orion Icon Library.
PT - Online
  • Vi går tillsammans igenom hur det ser ut för dig just nu och vilket träningsupplägg du skulle vilja ha hjälp med. Därefter utformas ett personligt program med regelbundna uppföljningar.

boka tid
träning under graviditet
Mer information om våra tjänster riktade till dig som gravid:

Vi följer de generella rekommendationer som finns för träning och kost under graviditet, du kommer ej att exempelvis rekommenderas någon diet för viktminskning eller liknande, vår syn på kost är enligt livsmedelsverkets rekommendationer som utgår från den nordiska näringsrekommendationerna. Det innebär en varierad och näringsrik kost. Du har själv redan en etablerad kontakt med din barnmorska och mödravårdsenhet för medicinska frågor, medicinska åtgärder/behandlingar och sedvanlig uppföljning enligt gällande rekommendationer.

EBY WELLNESS

Mammaträning

ONLINE
EBY - EMPOWERMENT BY YOU

MAMMATRÄNING

ONLINE

Träning efter graviditet - ONLINE

M-Active

Helhetsträning, träningsperiod 3 månader. Vi utgår från var du befinner dig i nuläget och anpassar upplägget efter dina mål.

Träning efter graviditet - ONLINETräning efter graviditet - ONLINEMAMMAträning
Mer information om våra tjänster riktade till dig som vill påbörja mammaträning:

Vår utgångspunkt är att följa de generella rekommendationer som finns för träning och kost efter graviditet, du kommer ej att exempelvis rekommenderas någon diet för viktminskning eller liknande, utan vår syn på kost är enligt livsmedelsverkets rekommendationer som utgår från den nordiska näringsrekommendationerna. Det innebär en varierad och näringsrik kost. Du har själv redan en etablerad kontakt med din barnmorska och eftermödravård för medicinska frågor, medicinska åtgärder/behandlingar och sedvanlig uppföljning såsom efterkontroll hos MVH enligt gällande rekommendationer.