Personlig träning

Digital coaching, individuellt fokus, hållbara mål

PT ONLINE

Vi fokuserar tillsammans med dig på dina målsättningar och önskemål och du får en träningsplan som är individuellt utformad. 

Träningsplaneringen anpassas successivt efter din utvecklingskurva och du har möjlighet att följa detta genom digitala verktyg. Via vår app har du möjlighet att logga din träning, se träningsprogram, få uppdateringar och hålla en regelbunden kontakt med din coach. Se våra premiumpaket för mer info om detta upplägg.

Det finns också möjlighet för dig som önskar att få digital coaching med din Personliga Tränare genom videomöten, detta bokas i så fall som separat tilläggstjänst, se mer info under "PT-timmen".

Träning för hälsan
starta din hälsoresa med oss!

VÅRA TJÄNSTER


Personlig träning konsultation

Konsultation

Kost & träning, Online

Konsultation Online. Här får du möjlighet att under 20 min få info om våra tjänster och gå igenom eventuella frågor du har kring uppstart av Personlig Träning/Kostrådgivning hos oss.

295 SEK

Kostnadsfri för dig med FaR - recept

Vardagsrörelse

"Kom igång" Kost & Träning

Kost & träning, Online, 3 mån

Denna tjänst är perfekt för dig som vill komma igång med en förändring som ska ge hållbara mål. I detta paket ingår både kring kost och träning i 3 månader för en helhetslösning.

1895 SEK/MÅNAD


Styrketräning med Kroppsvikt

"Kom igång" Träning

Träning Online, 3 mån

Denna tjänst ger dig en träningsplanering under 3 månader med kontinuerlig uppföljning och kontakt med din Personliga Tränare via ditt individuella konto i vår träningsapp en gång/vecka via appen. Du startar med en konsultation där vi tillsammans går igenom dina mål. Denna konsultation sker online.

1495 SEK/MÅNAD 

God mat för vardagen

"Kom igång" Kost

Kostrådgivning, Online, 3 mån

Genom detta paket fokuserar du på din kostförändring under 3 månader och får kontinuerlig uppföljning, coaching och tillgång till goda recept via vår app.

1495 SEK/MÅNAD

PERSONLIG TRÄNING ONLINE!


"PT timmen"

Personlig Träning, Online

"PT-timmen" är ett tillfälle för direkt vägledning av ditt träningsutförande, perfekt för dig som vill ha extra coaching!

1 Träningstillfälle.

890 SEK/h

"PT timmen" 5 tillfällen

Personlig träning, Online

"PT-timmen" är ett tillfälle för direkt vägledning av ditt träningsutförande, perfekt för dig som vill ha extra coaching!

5 Träningstillfällen.

840 SEK/h

"PT timmen" 10 tillfällen

Personlig Träning, Online

"PT-timmen" är ett tillfälle för direkt vägledning av ditt träningsutförande, perfekt för dig som vill ha extra coaching!

10 Träningstillfällen.

790 SEK/h


Vi erbjuder möjligheten att boka utvalda tjänster via epassi, för att dig som har friskvård via din arbetsgivare.

Kom igång!

Träning för vardagen

Att lägga om sina motionsvanor och börja träna regelbundet kan vara en utmaning för många, särskilt om man har lidit av bristande motivation tidigare. Men det är viktigt att komma ihåg att de positiva effekterna av regelbunden träning för hälsan är många och varaktiga och det är aldrig för sent att skapa sig nya träningsrutiner.

Att lägga om sina motionsvanor och börja träna regelbundet är ett kraftfullt sätt att förbättra din hälsa och livskvalitet på lång sikt. Det kan vara en utmaning att börja träna, men när du väl kommer igång kommer du att märka en mängd positiva fördelar.

För det första kan regelbunden träning förbättra din fysiska hälsa genom att stärka musklerna, öka uthålligheten och förbättra din kardiovaskulära hälsa. Detta kan hjälpa till att minska risken för kroniska sjukdomar som exempelvis diabetes, högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdom. 

Träning kan också hjälpa till att öka din energi och uthållighet i vardagen. Detta kan göra det lättare att hantera stressiga situationer och förbättra ditt mentala välbefinnande.

När du tränar regelbundet, ökar också din kroppsmedvetenhet och självkänsla. Genom att stärka din kropp och uppnå dina träningsmål, kan du känna dig mer självsäker och öka din motivation.

Att träna kan också vara en möjlighet att engagera sig i sociala aktiviteter, som att gå med i en träningsgrupp eller gym. Detta går utmärkt att kombinera med PT Online.

Fler friska år - Varje steg räknas (WHO.org).  

För att uppnå hållbara resultat, är det viktigt att hitta en träningsrutin som passar din livsstil och dina mål. Genom att sätta realistiska och specifika mål kan du öka din motivation och uppnå framgång i din träningsresa.

Att börja träna regelbundet och lägga om dina motionsvanor kan ha många fördelar för din hälsa och livskvalitet. Det kan hjälpa till att förbättra din fysiska hälsa, öka din energinivå under dagen och uthållighet. Dina nya vanor kan också bidra till minskad upplevelse av stress i vardagen och ökat välbefinnande. Med en hållbar träningsrutin och realistiska mål kan du uppnå varaktiga resultat.

UPPLÄGG MED

PT ONLINE