eby WELLNESS

för Företag

Välkommen till EBY!

EBY kan erbjuda er företagstjänster inriktade mot träning, kost och återhämtning anpassade efter er arbetsplats. Vår ambition är att vara en del av det hälsofrämjande arbetet för hållbar hälsa för alla.

EBYs utgångspunkt är att arbeta evidensbaserat, det vill säga med kunskap som är utvärderad och prövad vetenskapligt. Våra tjänster omfattar flera hälsoområden och kan ges genom individuell coaching eller till företag/grupp som hälsofrämjande resurser och verktyg, dessa kan även vara en del i företagets systematiska arbetsmiljöarbete. Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda för er som vill arbeta aktivt och hälsofrämjande med dina medarbetare.

EBYs konsulter har gedigen kunskap och erfarenhet inom hälsopromotion, folkhälsoarbete och arbetsmiljö.

Hälsoprofil med konditionstest och PT ONLINE

MYFIT-PT

MYFIT-PT är perfekt för dig som vill arbeta aktivt och hälsofrämjande med dina medarbetare. Genom att erbjuda MYFIT-PT till era medarbetare går vi tillsammans igenom en individuell hälsoprofil med konditionstest. Utifrån detta skapar vi ett individuellt program för personlig träning och/eller kostrådgivning online. Genom MYFIT-PT kan ni tillsammans också arbeta hälsofrämjande i hela arbetsgruppen.

För dig som arbetsgivare kan detta ge ett verktyg för det systematiska arbetsmiljöarbetet, för att fortsätta utveckla den goda arbetsplatsen.

Kontakta oss så berättar vi mer!

ONLINE

YOGA

Under arbetsdagen kan det vara en fördel att ta pauser, både för att bryta stillasittandet, men också för att få återhämtning under dagen.

Vi erbjuder yoga online anpassat för arbete på kontor.

Det är ett kortare återhämtande pass som ger tillfälle till lugna rörelser och andningsövningar. Perfekt att utföras under dagen för mer energi och ökat fokus.Gruppträning ONLINE

Träningspass

Gruppträningspass som anpassas efter era önskemål och behov. Alla arbetsplatser ser olika ut och kan omfatta olika erfarenheter och möjligheter för personalen att delta. Vi anpassar upplägget efter dessa förutsättningar.

Vi erbjuder exempelvis både konditionspass och styrkepass. Dessutom kan vi ordna kombinationspass med avslappningsövningar. Maila oss och berätta vad ni har för önskemål så gör vi vad vi kan för att skräddarsy en lösning för just ert företag.

EBY WELLNESS

VÅRT UPPLÄGG


VARFÖR VÄLJA VÅRA TJÄNSTER?
"På EBY hjälper vi dig att nå din fulla potential och må så bra som möjligt genom att tillhandahålla evidensbaserade resurser och verktyg för träning, kost och återhämtning. Vi är en del av det hälsofrämjande arbetet för hållbar hälsa för alla och strävar efter att öka hälsolitteraciteten i samhället - det vill säga att hjälpa våra kunder att uppnå kunskap, personliga färdigheter och självförtroende för att förbättra sin hälsa genom förändrade levnadsvanor. Vi tror på att stärka individens förmåga att skapa sig en hållbar hälsa,
EBY - Empowerment By You".

Health literacy implies the achievement of a level of knowledge, personal skills and confidence to take action to improve personal and community health by changing personal lifestyles and living conditions. Thus, health literacy means more than being able to read pamphlets and make appointments. By improving people’s access to health information, and their capacity to use it effectively, health literacy is critical to empowerment.”

Health Promotion Glossary, 1998, WHO.

eby KONTAKT FÖR FÖRETAG

KONTAKT

Maila oss för frågor om offert och bokning av företagstjänster!
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in